Krydstogt i Middelhavet – Emils historie

– Her er Emils historie.

Da vi hørte Emil’s historie, kunne vi ikke andet end ville opfylde hans største ønske.

Emil fik kort tid før sin 11 års fødselsdag konstateret leukæmi, og som mange ved, så er det et kæmpe chok.

Emil har været syg i næsten 2 år, og han har kæmpet konstant, spillet alt den fodbold han har kunnet, og samtidig har han været meget optimistisk.

En dag fik Emil fortalt om Ønskefonden, og han vidste lige med det samme, hvad han ville ønske sig. Emil har nemlig altid haft en fascination for krydstogtsskibe, så hans højeste ønske var at komme ombord på sådan et kæmpe skib.

Emil skrev om sit ønske til Ønskefonden, og han fik besøg af to frivillige, Diana og Jørgen. Men Emil hørte ikke mere om sit ønske i lang tid, så han troede, at han var glemt.

Men Emil fik den glædelige overraskelse, at han ved Walk for Wishes fik overrakt et krydstogt i Middelhavet.

Emil og hans familie er nu kommet hjem fra Middelhavet, og de har haft en helt igennem fantastisk oplevelse, samtidig med at det har været en meget overvældende oplevelse for dem, at være på sådan et kæmpe skib.

På deres krydstogt har de fået mange oplevelser og minder med hjem, blandt andet fra deres besøg i Marseilles, Barcelona, Palma de Mallorca – og de fik også lige sneget en stranddag ind på Sardinien.

Denne fantastiske ferie har vi, WiSH by SEiMEi, sponsoreret, og vi er så glade for, at vi har kunne få denne fighters ønske til at gå i opfyldelse, og det er så dejligt at høre, at de har haft en helt uforglemmelig tur.

FØDEVARER MED

ÆRLIG OMTANKE

Det er ikke bare et slogan for os

– det er i vores DNA.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du følge SEiMEi.

En lokal virksomhed, der bestræber sig på at være en anerkendt spiller med en positiv rolle i samfundet.

TAK FOR DIN TILMELDING

Tjek venligst din indbakke. Du kan nu lukke dette vindue.