”Sommerskole i Gellerup” – Mellemfolkeligt Samvirke

Mellemfolkeligt Samvirke har skabt et frivilligt projekt kaldet ”Sommerskole i Gellerup”. Dette projekt bliver udelukkende finansieret af donationer og sponsorater.

Sommerskolen er et aktivitetstilbud i sommerferien for børn i Gellerup parken samt det øvrige Aarhus. Deres formål er, at tilbyde sjove og lærerige aktiviteter til sommerferien, uden at det skal koste noget. Derudover ønsker de også at skabe bro mellem Gellerup parkens børn samt det øvrige Aarhus.

For dem betyder det meget, at det er 100% gratis, og at de kan tilbyde frokost til børnene, da de ikke ønsker, at nogle skal blive ekskluderet på grund af økonomi.

Dette betyder også, at Sommerskolen bliver planlagt og udført af frivillige unge. Og de arbejder hvert år hårdt for at skabe et økonomisk grundlag for sommerskolens eksistens.

Derfor synes vi, at det var et helt perfekt ønske at opfylde, da de havde indsendt et ønske om et tilskud til sommerskolen 2016. Sådan en sommerskole lyder som noget der tager meget tid, og det er simpelthen så dejligt, at der er frivillige unge, der ønsker at dette skal kunne lade sig gøre, og at de bruger deres fritid på at få det til at fungere, så børn kan få en rigtig god sommer.

Vi har modtaget et takkebrev fra lederne af sommerskolen 2016 – og det lyder simpelthen som en helt vildt god sommerskole. Vi er så glade for, og stolte af, at have været med til at få det her op at stå i år.

FØDEVARER MED

ÆRLIG OMTANKE

Det er ikke bare et slogan for os

– det er i vores DNA.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du følge SEiMEi.

En lokal virksomhed, der bestræber sig på at være en anerkendt spiller med en positiv rolle i samfundet.

TAK FOR DIN TILMELDING

Tjek venligst din indbakke. Du kan nu lukke dette vindue.