FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

Vores idé var at producere en sund drik der kombinerer alle de gode ting fra fuldkorn og frugt, vi ledte efter en drink med en mættende effekt, der indeholder kostfibre fra fuldkorn, men samtidig en drink uden for mange kalorier.

Ja, stenmalede fuldkorn har samme effekt på din fordøjelse som hele korn.

Du spiser mindre. Nye undersøgelser viser, at fuldkorn mætter meget. Det betyder, at du spiser mindre og finde det nemmere at holde din vægt. Desuden er fuldkorn godt for fordøjelsen og holder din mave i gang. At forebygge sygdomme ved at spise fuldkorn eller stenmalede fuldkorn kan du forebygge mange alvorlige kroniske sygdomme. Fuldkorn indeholder vitaminer, mineraler og andre sundhedsfremmende stoffer, som er vigtige for at undgå sygdomme som diabetes, hjertesygdomme og cancer.

Drikkene forsigtigt pasteuriseret og ved 5 ° C vil fuldkornsjuicen holde sig frisk og velsmagende i mindst 21 dage og vores juice 28 dage.

Køl forlænger holdbarheden og holder de naturlige ingredienser friske.

Nye undersøgelser viser, at fuldkorn mætter meget. Det betyder, at du spiser mindre og vil finde det nemmere at holde din vægt. Desuden fuldkorn godt for fordøjelsen og holder din mave i gang.

Rød/sorte bær såsom solbær er rige på antioxidanter, vitaminer og mineraler . Nogle af polyfenoler/antioxidanter er anthocyanin s som giver sort/rød farve . Vi arbejder hele tiden på nye versioner med andet grønt.

Fuldkornsjuicerne indeholder 3% fuldkornshavre, hvoraf 10 % er kostfibre. På tør basisindeholder fuldkornsjuicen 30% fuldkorn, svarende til 10% af den anbefalede daglige indtagelse af fuldkorn i kun én DRIK (330 ml).

Det glykemiske indeks er lavt. Det glykemiske indeks, (GI) giver et mål for, hvor hurtigt blodsukkeret (dvs. niveauer af glukose i blodet) stiger efter at have spist en bestemt type fødevarer.

Ideen er at producere sunde bæredygtige fødevarer, der potentielt kan forebygge livsstilssygdomme.

Mindre kalorier, lokal frugt og hele korn havre

FØDEVARER MED

ÆRLIG OMTANKE

Det er ikke bare et slogan for os

– det er i vores DNA.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du følge SEiMEi.

En lokal virksomhed, der bestræber sig på at være en anerkendt spiller med en positiv rolle i samfundet.

TAK FOR DIN TILMELDING

Tjek venligst din indbakke. Du kan nu lukke dette vindue.