Historien bag SEiMEi og WiSH

Velkommen til SEiMEi!

SEiMEi, er virksomheden bag de økologiske danske, friske WiSH juicer. Så når du ser os ude i butikkerne er det under navnet WiSH. Læs videre for at finde ud af, hvorfor vi hedder WiSH, men først vil vi fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi står for.

Vores intention med det, vi laver, kan siges i én sætning: Fødevarer med ærlig omtanke og økologi.

Vores hjerter banker for at fremstille økologiske fødevarer, der er så tæt på deres naturlige form som muligt. Vi tænker, at vores WiSH juicer er til dig, der ikke har tid til at lave dem selv eller til dig, der ikke interesserer sig for at finde lige præcis den rette sammensætning af råvarer, så din WiSH juice bliver så frisk og lækker som muligt. Derfor har vi et godt netværk af bl.a. danske landmænd og frugtavlere, som hjælper os til alle de gode råvarer, som vi så vasker, juicer og tapper til dig.

Vi presser mange forskellige juicer. Nogle med frugter og bær, nogle med fuldkorn og andre med skønne grøntsager. Men fælles for dem alle er, at vi har gjort os mange tanker om alt i vores WiSH juicer. INTET er overladt til tilfældighederne, og vi har gjort os meget umage for, at du kan smage, hvor rene WiSH juicerne er, men vi har også gjort os tanker om alt det, du måske ikke smager.

For eksempel har vi brugt meget tid på at finde ud af, hvordan vi kan lave økologiske WiSH juicer uden tilsætningsstoffer af nogen slags. Hvordan vi holder æblejuicen flot gul fremfor den ravgule/brune farve, man ofte ser i varmefyldt æblemost. Hvordan får vi juicen til at mætte mere og længere? Vi har gjort det med glutenfri økologisk fuldkorn. Men det har taget lang tid at få fuldkornsjuicen lækker og cremet, fremfor klumpet og ja….klam. Kort sagt, kan det godt tage længere tid at samarbejde med naturen, men det er det eneste, vi vil. Så når du køber en WiSH juice, ved du, at du køber et dansk, friskt kvalitetsprodukt, men man kan også godt sige, at du betaler for alt det, du IKKE får (fx. tilsætningsstoffer og andre nemme løsninger din krop ikke kan afkode).

Det er dét, vi brænder for, og vi glæder os til at kunne hjælpe endnu flere gode økologiske fødevarer ind på det danske marked. Vi har nemlig en tro på at forbrugerne gerne vil give dem selv og deres kære rene madvarer.

WiSH er det ønskebarn, der blev født da Planteriet – et Lollandsk firma, startet og drevet af Tine Vinter Clausen og Christian Lorentz Bagger, der var trætte af “dårlige” fødevarer  – mødte Allan og Mette Feldt, der allerede var i gang med SEiMEi et velgørenhedsfirma med fokus på sunde drikkevarer.

Forelskelsen var øjeblikkelig, da Allan og Mette smagte fuldkornsjuicen, og resten er – som man siger – historie.

Vi er nu et team, der dagligt samarbejder om at gøre en forskel. Og det er der SEiMEi navnet, kommer ind i billedet. SEiMEi er japansk og kan oversættes med det danske ord LiVSKRAFT. Livskraft, fordi vi kender den energi, der skabes, når mennesker arbejder sammen om at udrette noget godt.

Da vi grundlagde SEiMEi, gjorde vi det egentligt, fordi vi havde en tanke, der gik ud på at, hvis vi, hver gang vi solgte et produkt, allokerede vi en procentdel af vores pris til at hjælpe andre mennesker, så ville vi kunne være med til, at skabe håb hos mennesker. Ved hvert eneste salg af et WiSH produkt går der penge ind i SEiMEi fonden. Her kommer så WiSH navnet på banen. Vores drikkevarer hedder WiSH, fordi du og alle andre kan ønske inde på vores hjemmeside, hvad vi skal bruge pengene fra SEiMEi fonden på. Vi støtter almennyttige formål, og vi støtter ildsjæle, der kæmper for at hjælpe andre.

Hvis du synes, det er spændende, kan du læse mere om de projekter vi hidtil har støttet unden ” Fonden” eller du kan selv komme med dit helt eget ønske ❤️

Det her er vigtigt for os

I SEiMEi er vi meget bevidste om indholdet i vores koncept og vores produkter. Alle beslutninger tages med fokus på omtanke og omhyggelighed. Vores kunder skal tilbydes det bedste, derfor fremstiller vi lette økologiske produkter hvad angår kalorier, friske produkter hvad angår løbende koldpresning af frugt og bær, frisk formaling af dansk, økologisk, glutenfri fuldkornshavre og så ingen tilsætningsstoffer overhovedet. Kort sagt nye produkter, hvad angår indhold og fremstillingsmetode. Et helt nyt koncept.

SEiMEi-konceptet dækker hele værdikæden. Vi har partnerskaber med udvalgte råvareleverandører. Vi har vores egen udviklingsafdeling, produktionsfaciliteter og egen logistik, der sikrer at de færdige produkter kommer ud til forbrugerne. Vi har kort vej fra tanke til handling, og kan derfor omstille produktionen og sortimentet ud fra, hvad årstidens råvaresortiment kan byde på, og hvad forbrugerne ønsker.

I fremtiden drømmer vi om at stå ansigt til ansigt med forbrugeren i vores eget afsætningssted, hvor alle nyhederne vil kunne præsenteres, men også udvikles i samarbejde med vores mest værdifulde partnere – kunderne. Vi ønsker at skabe en synlighed for hele SEiMEi’s univers. En synlighed, der sammen med vores unikke produkter kan kopieres til hele verden. Vi har så meget at give af, og vi er klar til at dele.

Vores Mission

SEiMEi er en banebrydende, kvalitetsbevidst og samfundsansvarlig virksomhed, som skaber sunde, økologiske friske og velsmagende fødevarer i verdensklasse. Fødevarer med ærlig omtanke.

Vores Værdier

Helena Christensen er også en del af SEiMEi fonden og sammen med hende støtter vi gode projekter med hjertet som afsender. Helena er også SEiMEi’s ansigt udadtil i kampagnebilleder med mere.

Vores Vision

SEIMEI´s vision er at flytte mennesker og meninger i Danmark såvel som globalt, ved at være et praktisk og forbilledligt eksempel på en bæredygtig produktion med optimal ressourceudnyttelse.