Partnerskab skal ændre danskernes vaner

SEiMEi, kendt for at sælge friskpresset, økologisk juice og sodavand, samt vand under navnet WiSH, indgår partnerskab med SPG International ejet af Susanne og Peter Gjørup. Ønsket er at fremme sundhed, bæredygtighed og socialt engagement ved bl.a. at ændre danskernes juice- og sodavandsvaner.

Hos SEiMEi er glæden stor: ”Vi står midt i lanceringen af vores nye 100% økologiske WiSH-sodavand. Vi har samtidigt oplevet en flerdobling af omsætningen det sidste år, og nu får vi også en partner, der deler vores passion for at udvikle og sælge kvalitetsprodukter” siger Allan Feldt, CEO og ejer af SEiMEi, også kendt som manden bag kildevandssuccesen Aqua d’Or.

Fælles værdisæt og filosofi

Ambitionen er at ændre danskernes vaner indenfor juice og sodavand. Fokus er på 100% økologisk frugt og grønt, ingen tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Og størst muligt brug af lokale råvarer. SEiMEi har egen bæredygtig produktion på Lolland, hvor juice, sodavand og vand presses og tappes, og hvor nye produkter udvikles. Bl.a. de populære glutenfri havre smoothies.

For SPG International er SEiMEi en oplagt investering. ”Den filosofi, der ligger til grunde for SEiMEi og det værdisæt, som Allan Feldt driver sin forretning efter, er helt i tråd med vores værdier. WiSH-produkterne er bæredygtige og har en høj kvalitet, og vi ser et stort vækstpotentiale både i Danmark og udlandet”, fortæller Susanne og Peter Gjørup.

Susanne og Peter Gjørup hæfter sig særligt ved det sociale engagement, som SEiMEi udviser. Hver gang der bliver solgt et WiSH-produkt, doneres der penge til WiSH-fonden, hvor foreninger og organisationer kan søge om penge til sociale projekter. ”Vi tror, at de virksomheder, der bidrager positivt til samfundet, er de virksomheder, som vil opleve størst succes i fremtiden. Det er derfor et vigtigt aspekt, når vi investerer i en virksomhed”, siger Susanne og Peter Gjørup, der også succesfuldt har investeret i andre virksomheder.

Solid erfaring indenfor detailhandel

Som en del af partnerskabet indtræder Susanne Gjørup som formand for bestyrelsen. Allan Feldt, der glæder sig over partnerskabet, udtaler: ”SEiMEi får med det nye partnerskab tilført solid erfaring indenfor detailhandel og internationalisering. Ligesom jeg får mulighed for at samarbejde med mennesker, der forstår at tænke langsigtet og har samme værdisæt som jeg har, når det kommer til at drive en ansvarlig og bæredygtig forretning”.

Yderligere oplysninger

Kontakt CEO Allan Feldt kontaktes på telefon 40 50 03 06 eller mail allan@seimei.dk

FØDEVARER MED

ÆRLIG OMTANKE

Det er ikke bare et slogan for os

– det er i vores DNA.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du følge SEiMEi.

En lokal virksomhed, der bestræber sig på at være en anerkendt spiller med en positiv rolle i samfundet.

TAK FOR DIN TILMELDING

Tjek venligst din indbakke. Du kan nu lukke dette vindue.