WiSH: Et overdækningssejl til FDF Kgs. Lyngby til deres udendørs arrangementer og lejrture.

Indsendt d. 24. oktober 2021 kl. 17:50

FDF Kgs. Lyngby har gennem de senere år haft en massiv tilgang i medlemmer, hvilket betyder at kredsen er større end den nogensinde har været, og vi er for første gang rundet mere en 80 medlemmer.

Udeliv er en af de ting vi prioriterer højt i FDF Kgs. Lyngby, og vi forsøger derfor også at lave så mange aktiviteter ude som muligt med børnene, og de elsker det. Dertil prioriterer vi sammenhold og lejrliv rigtig højt i kredsen, hvorfor det at kunne spise sammen og være sammen udenfor på weekender og sommerlejre er vigtigt for os.

Vi glæder os derfor også meget til næste år hvor der igen er Landslejr (en stor lejr, der afholdes hver 5. år for hele forbundet med mere end 10.000 deltagere). Vi har pt forhåndstilmeldt 50+ personer til lejren og det er næsten dobbelt så mange som vi var afsted for 5 år siden.

Det stigende antal deltagere medfører, at vi skal tænke lejr og lejrliv på andre måder, for at rumme så mange mennesker og skabe det bedste fundament for en god lejr. Vi vil derfor gerne anskaffe et mastesejl, så vi bl.a. kan skabe overdækning i form af tørvejr, men også skygge hvis vejret er med os.

Et mastesejl vil betyde, at vi kan være ude uanset vejret, til alle måltider, mange aktiviteter osv., både på den kommende landslejr, men også på vores fremtidige sommerlejre, weekendture og øvrige arrangementer. Det vil være en meget stor hjælpende hånd til de ledere der laver aktiviteter til børnene, så fokus kan være på børnene, og på at give dem gode oplevelser, udfordringer og et ståsted at være i.

Da mastesejlet skal bruges på både store og små lejre, hvor både vi selv, men også andre kredse vil lave bål og lign. i nærheden skal mastesejlet være brandhæmmende, for at skabe størst mulig sikkerhed, når vi samler mange mennesker.

Vi har allerede modtaget 25.000 kr. i støtte, men mangler fortsat 45.000, vi håber derfor at WiSH Forden vil støtte netop vores ønske om indkøb af et mastesejl med tilhørende sider.


Indsendt af Anna Metnik

Kontakt Anna Metnik via e-mail.

FØDEVARER MED

ÆRLIG OMTANKE

Det er ikke bare et slogan for os

– det er i vores DNA.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du følge SEiMEi.

En lokal virksomhed, der bestræber sig på at være en anerkendt spiller med en positiv rolle i samfundet.

TAK FOR DIN TILMELDING

Tjek venligst din indbakke. Du kan nu lukke dette vindue.