WiSH: Hjælp os med at hjælpe til jul

Indsendt d. 24. november 2021 kl. 20:27

Hjælp os med at hjælpe til jul

Sidste år var Næstehjælperne Hjørring-Frederikshavn så heldige, at få 15.000 kr. doneret via jeres julekalender på Facebook. Vi vil derfor gerne ønske os sådan en økonomisk håndsrækning igen, således at vi igen i år kan dele julehjælp ud til de allermest trængte familier i de 3 nordjyske kommuner nord for Limfjorden.

Til hverdag deler vi overskudsmad ud 6 gange om ugen fra vores lokaler på havnen i Frederikshavn, og her har vi også en gratis butik, hvor man kan hente tøj og ting, som man har brug for. Lige nu er det vintertøj til børn og voksne der er i høj kurs. Vi laver aktiviterer, og var senest i Fårup Sommerland med en hel flok i august. Vi uddeler nødhjælp til de allermest ramte, så ingen behøver at gå sultne i seng. Vi oplever, at julen er særlig svær for reformramte og udsatte familier, og julen er noget af det, som kan være rigtig svær at få til at hænge sammen.

WISH skal støtte vores julehjælp, fordi støtte fra jer vil gøre, at vi kan hjælpe mange flere familier med, at få en god jul med alt hvad der hører til, og børnene af udsatte familier kan møde i skole i januar, og fortælle om en god jul med julemad og gaver, og dermed have en referenceramme ind i fælleskabet med de andre børn, som de ikke altid har, fordi de må undvære. Vores julehjælp er til alle de der ikke får fra de etablerede tilbud, enten fordi der ikke er hjælp nok eller fordi de ikke hører ind under målgruppen.

Vi ønsker os 15.000 kr som sidste år, da det gjorde en verden til forskel, og gave så mange en god jul, med ro på og smil på alles læber.


Indsendt af Sisse Kirstine Jepsen

Kontakt Sisse Kirstine Jepsen via e-mail.

FØDEVARER MED

ÆRLIG OMTANKE

Det er ikke bare et slogan for os

– det er i vores DNA.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du følge SEiMEi.

En lokal virksomhed, der bestræber sig på at være en anerkendt spiller med en positiv rolle i samfundet.

TAK FOR DIN TILMELDING

Tjek venligst din indbakke. Du kan nu lukke dette vindue.