WiSH: økonomisk hjælp til Projekt “Skate til alle” som vil inkludere Tingbjerg/Brønshøj område . Dette er for børn og unge som kan få gode oplevelser, der fremmer motivationen til sport samt nye sociale venskaber på tværs.

Indsendt d. 15. april 2020 kl. 11:04

økonomisk hjælp til Projekt “Skate til alle” som vil inkludere Tingbjerg/Brønshøj område . Dette er for børn og unge som kan få gode oplevelser, der fremmer motivationen til sport samt nye sociale venskaber på tværs.

Dette er et 2 dags projekt tilbud som har til fokus at aktivere området Tingbjerg/Brønshøj. Skate i denne sammenhæng er ikke kun skateboards men også løbehjul og rulleskøjter. Vi har derfor via undersøgelser samt interview, fundet ud af, at mange børn og unge får et positivt udbytte, samt afløb ved at kunne bruge skate som aktivitet. Vi vil gerne opnå at alle har samme muligheder uanset hvem deres forældre. Nogle af de stærkeste fælleskaberi samfundet finder mange børn og unge i deres fritid. Områderne vi vil sætte ind på, er mindre befolket områder. Børn og unge vil være i centrum med fokus på sundhed, tryghed og trivsel samt social samhørighed. Via skate som omdrejningspunkt vil vi forsøge gennem workshops danne et tilbud i områderne. Dette vil bidrage til at skabe trygge rammer, aktivere og inddrage et lokal til tider udskældt område. Vi vil skabe fællesskab for alle via sund livsstil med mål for øje at styrke de unges deltagelse og danne sunde fællesskaber gennem sport. Projektet skal fungere som en guide til skating, så alle føler sig velkomne og faciliteterne på områderne bruges efter formålet. Det kunne også være en utilgængelighed i form af mental blokade (”det kan jeg ikke”, ”undergrund”, ”utilgængeligt”). Derfor søger vi støtte til at kunne skabe bedre rammer og vilkår, således børn og unge i udskældte områder får mulighed for at styrke deres fællesskab med et sundt fundament. Ved at inspirere, guide og inviterer til lokal området kan børn, unge og deres forældre, få vejledning i at skate. Projektet forventes være et 2 dages tilbud i august/september måned, hvorefter succeskriterier skal måles og derefter muligheden undersøges for at tilbudet kunne være et fast indslag endt forløb. ønsket støtte er 12.000 kr – bilag og detaljeret plan kan sendes Forening: Skate Nordic – hjul for alle – løbehjul, skateboards, rulleskøjter Skatenordic.com CVR – 40065776


Indsendt af Susanne Christiansen

Kontakt Susanne Christiansen via e-mail.