WiSH: Uddannelse til de frivillige instruktører

Indsendt d. 19. september 2021 kl. 11:46

Alle instruktører underviser gratis og de har været ildsjæle der fortsat knokler på, og er omstillingsparate i forhold til de ændringer der har været i forbindelse med Covid-19.Som chefinstruktør har jeg fortsat undervist instruktørerne, men det har ikke været muligt at tage på uddannelser, træningslejre eller kurser. Ved at give instruktørerne uddannelser og tilskud til træningslejre: udvikler man klubben, giver medlemmerne kvalificeret og sikker træning, tiltrækker flere medlemmer ved nye aktiviteter, samt giver instruktørerne et klap på skulderen for deres indsats.

Gyoku Ryu Kan dojo, Grevinge karateklub havde stiftende generalforsamling 3 dage før Danmark lukkede ned i 2020, men trænet sammen siden august 2019. Igennem hele pandemien har vi trænet online, udendørs med stor afstand og instruktørerne og bestyrelsen har været utrolig dygtige til at holde gejsten oppe hos medlemmerne, bla. med forskellige online og udendørs arrangementer, fællestræninger mv. Det har været vigtigt for os at kunne give medlemmerne bevægelse og en form for struktur i en meget omskiftelig tid.
Desværre har vi ikke haft mulighed for at at afholde arrangementer for lokalområdet, for både at invitere nye medlemmer ind, men også at lave aktiviteter der kunne få penge i kassen til uddannelse, kurser samt udvidelse af vores klubaktiviteter. Vi vil gerne have flere hold, så de kan specialiseres mere istedet for bare børn, unge og voksne, men også udvide med yoga og familieyoga. Vi søger til en yoga uddannelse, da den koster en del og ikke kan betale for den via klubkassen som ellers var planen. Ingen af vores instruktører er interesseret i aflønning, men vil meget gerne vide mere, på kurser og uddannelser. Da klubben er så ny, har vi behov for at uddanne fra bunden, men da vi ikke har haft så mange indtægter, er vi lidt i knibe, da vi også gerne vil udvikle klubben og anerkende instruktørerne:
Vi søger derfor 64.300kr til 3 aktiviteter/uddannelser i 2022:
1. I påsken 2022, 14-18 april, er der en instruktørtræningslejr med både teoretisk og praktisk undervisning i Belgien, Louvain-la-neuve. 4 overnatninger, fly samt kursusgebyr x 5: 22.400kr ialt
2. 9-16 oktober 2022, instruktørtræningskursus for chefinstruktører fra hele verden, i Tokyo Japan, kursus med afsluttende instruktør og dommer eksamen. (Japan Karate Association Headquarters Dojo, 2-23-15 Koraku Bunkyo-ku, Tokyo 112-0004. TEL: 03-5800-3091 / FAX: 03-5800-3100). Udgifterne til fly, hotel samt kursus er 15.000kr ialt, der søges 7.000kr til chefinstruktøren.
3. Oktober til juni 2022, 2 dage pr. måned (datoerne ikke fastlagt endnu), Yoga instruktør uddannelse med fokus på intelligent mad og bevægelse, ved Louise Bruuns Akademi, samt Sisse Siegumfeldt fra Blå Himmel Yoga. 34.900kr
Vi håber at kunne opbygge en stærk og dygtig instruktørbase, med hjælp fra WiSH
Venlig hilsen Gyoku Ryu Kan dojo, Grevinge karateklub


Indsendt af Marie Duus Mortag

Kontakt Marie Duus Mortag via e-mail.

FØDEVARER MED

ÆRLIG OMTANKE

Det er ikke bare et slogan for os

– det er i vores DNA.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du følge SEiMEi.

En lokal virksomhed, der bestræber sig på at være en anerkendt spiller med en positiv rolle i samfundet.

TAK FOR DIN TILMELDING

Tjek venligst din indbakke. Du kan nu lukke dette vindue.